Home Baby verzorging Voeding

Voeding

door Sanne

Voeding

Je kindje voeden blijft één van de mooiste dingen. De oogjes die naar jou kijken wanneer ze aan het slokken zijn… zalig. Maar toch, voeden is ook iets dat voor het meeste stress kan zorgen. Sukkelen met het borstvoeden, of een kindje dat speciale voeding nodig heeft zijn enorm frustrerende zaken. Dit zorgt voor stress, wat opnieuw voor meer problemen kan zorgen. Veel nieuwe ouders raken dan in paniek of nemen zichzelf van alles kwalijk. En dit is allemaal niet nodig.

Op deze pagina geven we raad bij het voeden van jouw kind. Borstvoeding of kunstvoeding, kolven of poeder, elke situatie is anders. Sommige kindjes verteren geen koemelk, of zijn allergisch voor bepaalde stoffen. Anderen geraken niet verzagdigd of zijn lactose intolerant. Borstvoeding is vaak de beste oplossing maar ook hier kan heel wat mislopen.

Samen met onze experten; vroedvrouwen, ervaren ouders en specialisten bieden wij hulp in de vorm van informatie. Heb je twijfels of vragen, raadpleeg steeds eerst je huisarts of pediater. Wij spenderen veel tijd in onderzoek en het raadplegen van vertrouwbare bronnen, maar jouw dokter kent jullie beter en zal jullie makkelijker kunnen helpen!