Home Ouders Fotoshoots

Fotoshoots

door Sanne

Foto’s van de zwangerschap of mooie familie foto’s

Als er iets is waar we allemaal van houden, is het wel om onze mooiste momenten vast te leggen op foto’s. En laten we eerlijk zijn, wat is er nou mooier dan het vastleggen van je zwangerschap of een eerste foto van jullie samen als  gezin?

Met een fotoshoot kan je niet alleen de tijd stilzetten, maar we kunnen ook de meest memorabele momenten vereeuwigen. Van de schattige glimlach van je kind tot de onhandige pogingen om een gezinsfoto te maken, het is allemaal het waard om vast te leggen.

En laten we het niet vergeten, wanneer we oud worden en onze herinneringen niet meer zo scherp zijn, zijn het die foto’s die ons helpen om die mooie momenten opnieuw te beleven. Ze zijn als een tijdmachine die ons terugbrengt naar die vermoeiende maar oh-zo mooie tijden, en ons laat glimlachen en ons warm laat voelen van binnen.

We zijn grootste fan van mooie foto’s, maar dat betekent niet dat we zelf de camera oppakken en beginnen te klikken. Het is onze rol om ouders te helpen bij het vinden van de juiste fotograaf om hun gezinsmomenten vast te leggen. Iemand die jou, je partner en je kinderen op hun gemak kan doen voelen. Zo wordt de shoot een gezellige ervaring voor het hele gezin.

Omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste fotograaf te vinden om je gezinsmomenten vast te leggen, hebben we een zorgvuldig geselecteerde lijst van zwangerschaps-, baby- en familiefotografen in België.

ZWANGERSCHAPSFOTO’S NEMEN

Block Title

Lenny Gebruers
Zwangerschaps- & familie fotos
Voor mij is een fotoshoot geslaagd als er beelden uit komen waarop emotie te zien is, jullie zoals jullie zijn als gezin, als koppel of als jezelf. Ik wil foto’s maken die waardevolle herinneringen worden die een heel leven mee kunnen.

Als het gaat om zwangerschapsfoto’s, denken sommige mensen dat het gewoon gaat om een foto van een zwangere buik. Maar oh nee, er is zoveel meer dan dat! Het is een viering van je zwangerschap en het prachtige nieuwe leven dat zich binnenin ontwikkelt. Je kunt foto’s maken die je buik in al zijn glorie laten zien, maar je kunt ook creatief zijn en foto’s maken die je persoonlijkheid en stijl weergeven.

Er zijn zoveel verschillende manieren om zwangerschapsfoto’s te maken, van klassieke portretten tot artistieke creaties. Je kunt ervoor kiezen om alleen je buik te laten zien of de hele familie erbij te betrekken.

Maar wanneer moet je deze foto’s maken? Wel, dat hangt af van jouw persoonlijke voorkeur. Sommige vrouwen kiezen ervoor om de foto’s vroeg in de zwangerschap te maken, terwijl anderen wachten tot de laatste maanden. Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt tijdens de shoot en dat je buik groot genoeg is om te fotograferen.

FAMILIEFOTO’S NEMEN

Familiefoto’s zijn als een familie-uitje, maar dan zonder het gedoe van het organiseren van iedereen en het inpakken van de auto. Het is een moment om samen te komen en een herinnering te creëren die je voor altijd kunt koesteren.

Of je nu met je partner en kinderen poseert, met al je honden en katten, of met de hele clan, er zijn zoveel manieren om je gezinsfoto’s uniek en persoonlijk te maken. Je kunt kiezen voor een klassieke, geposeerde foto of een spontane en gekke foto die je persoonlijkheid weerspiegelt.

En het beste deel? Je kunt deze foto’s maken wanneer je maar wilt! Het kan zijn voor een speciale gelegenheid zoals Kerstmis, of gewoon omdat het een mooie dag is en je zin hebt om wat foto’s te maken. Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt tijdens de shoot en dat je er plezier aan beleeft. Uiteraard moeten er ook mooie foto’s uit de bus komen.