Home Over ons

Over ons

door Sanne
hetkinderhuis raad over kinderen

Ouder zijn is niet makkelijk. Zeker niet in het begin. Je wordt ervoor gewaarschuwd, je bereidt je voor, maar eens je kindje er is lijkt alles volledig nieuw en anders. Theorie is handig, maar zonder ervaring zijn de eerste maanden als ouder redelijk tot zeer zwaar.

HetKinderHuis is het idee van twee kersverse vaders, Quinten en Slim. Nog voor de kindjes geboren waren werd er veel opgezocht en onderzocht. Al snel werd duidelijk dat er in België een tekort was aan juiste informatie.  Kinderspullen kosten veel geld, en dus is het belangrijk dat je de juiste aankopen kan doen. Om ook andere ouders te helpen in het zoeken van de juiste producten (binnen hun budget) zijn zij begonnen met dit uit te schrijven voor HetKinderHuis.

Kort na de oprichting hebben Sanne en Katerina, twee schrijvende mama’s, het team vervolledigd. HetKinderHuis is een resultaat van veel opzoekwerk, discussies, reviews lezen en het zelf uittesten van de producten. Onze raad is zo objectief mogelijk, rekening houdend met het budget en mogelijke situaties van lezers.

Heb je vragen, raad of wil je contact opnemen – stuur dan een email naar hello@hetkinderhuis.be of vul het onderstaande formulier in.

  HOE GAAN WIJ TE WERK

  1. Wat zoeken jullie?

   Aan de hand van informatie uit google zoeken wij uit welke vragen het meest gesteld worden door nieuwe en ervaren ouders. Eens we weten wat jullie zoeken weten we welke artikels opgebouwd moeten worden.

  2. Welke situaties, welke budgetten?

   De beste kinderwagen is een subjectief iets. Wij proberen ons in te beelden hoe de beste kinderwagen er uit zou zien voor verschillende situaties. Kinderwagen om te lopen, voor een beperkt budget, voor tweelingen, …. Zo weten wij dat elke bezoeker van HetKinderHuis een antwoord vindt op zijn of haar vraag.

  3. Onderzoeken en opzoeken

   Eens we weten hoe we jullie verderhelpen gaan we op zoek naar de verschillende producten. We beginnen door alle producten in één grote lijst te gooien en ze op te delen per situatie of per budget. Nadien wordt er dan één product per categorie gekozen om zo een beknopte en handige lijst samen te stellen.
   Onze schrijvers zijn professionele copywriters die de teksten zo leesbaar en informatief mogelijk maken.

  4. Extra informatie en bronnen

   De meeste informatie bestaat al. In ons artikel proberen we jullie ook van zoveel mogelijk relevante bronnen te voorzien. Ontbreekt er wat content online, dan komt dit in onze pipeline terecht en zorgen we ervoor dat dit geschreven wordt. HetKinderHuis heeft als missie, ouders te helpen en te ondersteunen bij hun beslissingen.

  5. Hulp van experten

   Er zijn heel wat experten en specialisten in België. Vroedvrouwen met heel wat ervaring, pediaters die zich voortdurend bijscholen, onthaalmoeders met speciale tips en tricks, … HetKinderHuis maakt extra tijd en budget vrij om deze mensen te interviewen en op basis van hun kennis extra content op de website te doen verschijnen. Deze ervaring gaat verloren eens mensen stoppen met werken. Om dit tegen te gaan wil HetKinderHuis een extra inspanning doen.

  6. Nalezen en facts checken

   Het gaat hier om kindjes en baby’s. We willen zeker niet aan de basis liggen van foute informatie. Al onze artikels en content krijgt een doublecheck en we gaan ook voortdurend de website van Kind&Gezin af om zeker te zijn dat we hen niet tegenspreken. Zij zijn de authoriteit. Spreken we hen tegen, ga dan uit van een fout op onze website. Je mag ons dit altijd melden via hello@hetkinderhuis.be.

  DE REDACTIE

  Quinten de Jong
  Redactie
  Slim Abid
  Redactie
  Sanne De Cock
  Copywriter
  Katerina Claus
  Copywriter

  DE EXPERTEN

  Gon Balis
  Vroedvrouw
  Caroline Devroe
  Vroedvrouw

  Redactionele richtlijnen

  Onze artikels worden volledig objectief opgesteld. Wij aanvaarden geen sponsoring van fabrikanten om hun producten extra te promoten.

  In het geval van een uitgetest product kan het zijn dat we dit product gratis ontvangen hebben om een artikel op te stellen. Deze producten worden nadien weggegeven in onze nieuwsbrief.

  HetKinderHuis maakt gebruik van affiliate platformen om zijn experten en copywriters te vergoeden. Hierdoor kan het zijn dat HetKinderHuis een vergoeding ontvangt voor aankopen via kliks op links afkomstig van onze website.

  Dit heeft geen enkele (financiële) invloed op jullie als bezoeker of kopers. De prijs van de producten blijft identiek, of je nu rechtstreeks naar de webshop gaat of via onze knop.

  Advertentiebeleid, privacy en cookies

  Om onze lezers van een veilige en aangename omgeving te voorzien nemen wij enkele maatregelen voor onze website. Om de website gratis te houden maken wij soms gebruik van affiliate links. Het is ook mogelijk om af en toe een advertentie tegen te komen, al houden we deze zo beperkt mogelijk.

  Meer over advertenties, tracking of cookies kan je vinden in onze privacy policy.